Norocul de a nu atrage mereu ceea ce îți dorești

Se spune că, într-un plan superior, dorințele tale există deja și depinde doar de tine să le aduci la realitate, să le materializezi.

Tu ai înăuntrul tău toate resursele necesare ca să atragi orice îți doresti, la Timp Divin însă.

Fii recunoscător că nu ai obținut mereu ceea ce ți-ai dorit.

De ce?

1.Era prea devreme pentru tine

În cazul în care ai vizionat filmul ‘Secretul’, era prezentat un exemplu de materializare instantanee: te gândești că ți-ar plăcea să ai un elefant, iar în secunda doi te trezești cu el în casa. Nu e chiar convenabil, nu-i așa?

Ei bine, cam aceasta este ideea.

Câteodată, înainte să aduci la viață ceea ce îți dorești, ai nevoie de un timp ca să înțelegi dacă această dorință este CU ADEVĂRAT a ta. Universul îți dă un timp să te aliniezi tu, ca ființă întreagă, la dorința ta și să ajungi să rezonezi vibrațional cu aceasta.

În general, noi oamenii, avem dorințe noi mai tot timpul. Ne dorim lucruri, situații, oameni pentru care uneori nu suntem încă pregătiți.

Chiar și așa putem să le atragem, însă cu un preț.

Cum ar fi de exemplu să atragi un partener la care ai visat mult timp? Asta sigur te-ar bucura enorm la început, însă după un timp descoperi că acesta vine cu anumite traume, nu are deschiderea de a le vindeca, iar relația este evident una toxică? Probabil că în acest caz vei realiza că nu era timpul și omul potrivit, și nici tu nu erai pe vibrația unei relații împlinitoare. Din disperare, singurătate, frica ai atras un partener, adevărat, însă nu pe cel potrivit. De fapt, este unul potrivit pentru că se afla pe o vibrație joasă ca și tine. Este adevărat că doar așa învățam mai multe despre noi, prin contrast și diferențe. Ideal este să învățam din experiențe și să dăm un raspuns mai bun data viitoare.

De aceea îți spuneam că este mult mai important să fii pe vibrația a ceea ce îți dorești, în cazul acesta nu un partener pur si simplu, ci o relație romantica împlinitoare. Iar pentru aceasta trebuie mai întâi de toate, să crești tu pe toate planurile, să simți că o conții energetic ca și cum ar face deja parte din viața ta.

2.A sosit prea târziu

Câteodată constați că ai obținut mai târziu, mult mai târziu ceea ce îți doreai undeva în trecutul tău.

De ce se întâmplă asta?

Pentru că tu ai evoluat, te-ai schimbat și nu se mai potrivește cu tine, cel de acum. Schimbarea este singura constantă în viață, așa?

Poate că undeva în trecut ți-ai dorit un anumit tip de partener/ situatie/ lucru iar acum gusturile tale s-au schimbat complet. Ai alte valori și interese.

În acest fel, realizezi cu ușurință că nu a fost întocmai dorința sufletului tău, că tu de fapt nu ți-ai dorit CU ADEVĂRAT acel lucru/situație/ persoană. Posibil ca a fost o dorință a minții, și nu a sufletului. Mintea este cea care se bazează pe comparație, competiție, dorință de putere, dominare, control, eventual de a avea ultimul cuvânt.

Concluzia este că, în primul rând, ar trebui să ne simplificăm viețile pentru că doar așa vom avea mai puține dorințe, însă importante- cele care vin din suflet.

Să ne bucurăm de ceea ce am atras până acum în viețile noastre și să ne concentram pe ceea ce este CU ADEVĂRAT important pentru noi și cei dragi.

Desigur că lucrăm activ în planul pragmatic să împlinim ceea ce ține de noi și de abilitățile noastre. Să avem în continuare încredere în noi, în Viață, și mai ales în Divinitatea care știe care este timpul cel mai potrivit pentru ca noi să atragem ceea ce ne dorim și nu ține numai de noi.

Iată de ce, procesul de dezvoltare personală și spirituală este foarte important in materializare. Doar în acest mod vei ajunge să trăiești starea interioară de bine, iar astfel vei atrage ceea ce îți dorești în realitatea ta. Eu sunt aici pentru tine, ca să îți fiu alături pe calea ta către armonie și împlinire.

💝Puterea Secretă a Magiei Feminine:
https://nicoletanussthaler.ro/puterea-secreta-a-magiei-feminine/

 

Hits: 104

Nu există comentarii

Postează un comentariu

error: Content is protected !!