1. Website si Companie. Reguli de utilizare.

Comunicarea în mediul on-line reprezintă una dintre cele mai rapide modalități de a păstra legătura direct și rapid cu clienții și partenerii noștri. Unele dintre aspectele cele mai importante ale serviciilor pe care le oferim sunt protejarea datelor personale ale clienților noștri și faptul că ne angajăm cu fermitate să ne îndeplinim angajamentele cu cel mai înalt grad de profesionalism.

Începând cu data de 16 februarie 2022  HARMONY UNLIMITED S.R.L (denumită în continuare Harmony) înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului cu nr. 

 J13/4123/2021, CUI  45384092, va adopta regulamentul UE 2016/679. Cunoscută ca și GDPR (General Data Protection Regulation) sau Regulamentul general privind protecția datelor personale, această măsură va intra în vigoare în toate statele membre ale Uniunii Europene.

Vă asigurăm că Harmony va continua să prelucreze datele furnizate de clienții săi doar în scopuri bine definite, precum livrarea de informații despre noile servicii disponibile, transmiterea de oferte personalizate și pentru păstrarea unei relații cât mai bune cu clienții săi.

Foarte important de reținut! Informațiile cu caracter personal colectate de Harmony NU SUNT TRANSMISE către o terță persoană. Acestea vor fi folosite strict în scopurile enumerate la paragraful anterior.

 1. Proprietatea, drepturi de autor.

Întregul conținut al website-ului www.nicoletanussthaler.ro este protejat conform legii dreptului de autor și legilor privind drepturile de proprietate intelectuală. Toate materialele postate pe acest website, şi website-ul în sine, sunt protejate de drepturi de autor şi alte drepturi de proprietate intelectuală, și aparţin societăţii

HARMONY UNLIMITED S.R.L.

Termenul de materiale se referă la: fotografii, imagini, ilustraţii, texte, videoclipuri, clipuri audio, desene, logo-uri şi orice alte materiale conţinute în acest website, precum şi software-ul utilizat în proiectarea şi dezvoltarea website-ului.

Utilizarea website-ului www.nicoletanussthaler.ro este permisă numai pentru uz personal, non-comercial. Nu este permisă copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea, includerea, legarea, transmiterea, îndepărtarea însemnelor, fotografiilor, imaginilor, bucăților de text, afișarea, vinderea, etc, a conținutului, datelor, informațiilor, fotografiilor sau altor informații găsite pe site, fără permisiunea expresă acordată în scris de către HARMONY UNLIMITED S.R.L.

 1. Prelucrarea datelor personale

Vă recomandăm să citiți secțiunea Politică de confidențialitate din cadrul website-ului nostru pentru a înțelege cum va sunt prelucrate datele personale.

Societatea prelucrează datele personale pe care ni le furnizați atunci când utilizați pagina web în vederea efectuării unei comenzi online, sau în momentul în care completați formularul de contact al website-ului, precum și pentru abonarea la newsletter.

Pentru a lansa o comanda prin intermediul website-ului nostru este nevoie sa ne furnizați date personale ca: nume, prenume, adresă de livrare, telefon, adresă de e-mail. Aceste date vor fi folosite pentru personalizarea și/sau procesarea comenzilor precum și pentru diferite informări de tipul stadiul comenzii, confirmarea unor date, etc. .

 1. Tarifele, procedura de plată și livrarea

Prețurile afișate în cadrul website-ului www.nicoletanussthaler.ro sunt în lei (RON). Prețurile afișate sunt valabile la momentul accesării magazinului din cadrul website-ului nostru, HARMONY UNLIMITED S.R.L. rezervându-și dreptul de a le modifica oricând, fără niciun preaviz sau notificare.

Pentru clienții din tările europene în care realizăm livrarea, prețul poate avea mici variații datorate schimbului valutar al băncilor fiecărei țări. In prezent 1 EUR = 4,95 RON.

Pentru comenzile din Romania plata produselor se poate realiza astfel:

 • online prin card bancar Visa și MasterCard;
 • prin numerar la curier;
 • prin transfer bancar în cont.
 •  

În prezent, produsele noastre se comercializează pe teritoriul României și în următoarele 19 țări din Uniunea Europeana: Austria, Belgia, Cehia, Croația, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Olanda, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia.

Livrarea produselor din magazinul website-ului nostru se face astfel:

– prin  Curierpe teritoriul României, în termen de maxim 20 zile lucrătoare de la plasarea cu succes a comenzii, la adresa specificată de dumneavoastră. Daca optați pentru plata prin transfer bancar, livrarea se va face numai după recepționarea banilor în cont. Pentru produsele in stoc livrările se efectuează în zilele lucrătoare în intervalul orar 9:00-18:00.

În cazul unei situații de Forță Majoră, livrarea poate întârzia, dar vă vom contactata telefonic pentru a vă comunica o eventuală întârziere.

 1. Politica de retur

În calitate de cumpărător aveți dreptul să ne notificați în scris asupra renunțării la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, și să ne returnați produsul/produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora. Cheltuielile aferente returnării bunurilor vor fi suportate de către cumpărător.

Pentru exercitarea dreptului de denunţare unilaterală a contractului trebuie să ne informați în scris pe adresa de email vanzari@nicoletanussthaler.ro.

Rambursarea sumelor se va face în cel mult 14 zile de la data acceptării returului de către HARMONY UNLIMITED S.R.L, prin transfer bancar în contul dumneavoastră IBAN specificat în e-mail.

Pentru a fi acceptată returnarea produselor, acestea trebuie să fie în aceeaşi stare în care v-au fost livrate: să rămână cu etichetele originale, să nu fie purtate sau deteriorate, să fie păstrată integritatea documentelor însoțitoare.

Puteți opta pentru înlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe stoc. În cazul în care doriți înlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe stoc, atât cheltuielile cu returul cât și cele ale noii expediții vor fi suportate de către cumpărător. Înlocuirea cu un produs cu o valoare mai mare se poate realiza doar pentru cumpărătorii din Romania și presupune plata diferenței prin ramburs la primirea coletului.

Daca vi s-a livrat un alt produs decât cel comandat sau un produs ce prezintă defecte, vă rugăm să ne contactați într-un interval de 2 zile lucrătoare pentru a reclama această situație și ne vom asigura ca produsul să fie înlocuit cu un produs nou sau că banii vor fi rambursați în cel mai scurt timp. Doar în această situație costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de către HARMONY UNLIMITED S.R.L. Pentru produsele ale căror colete prezintă deteriorări vizibile la primirea prin curier, vă recomandăm să refuzați recepția lor.

 1. Garanție

Certificat de garanție a produselor: Garanția reprezintă certitudinea calității oferite de HARMONY UNLIMITED S.R.L. și se aplică oricărui produs achiziționat de pe website-ul nostru www.nicoletanussthaler.ro

 •  
 1. Procedura de rezolvare a reclamațiilor

Orice nemulțumire legată de accesarea, utilizarea website-ului, efectuarea unei comenzi sau aspecte legate de comanda efectuată ne poate fi transmisă telefonic la numărul de mobil +40 737 756 248 sau pe email la adresa contact@nicoletanussthaler.rourmând ca aceasta să fie soluționată în cel mai scurt timp (2 – 4 zile lucrătoare, în funcție de complexitatea situației transmisă spre soluționare).

Hits: 77

error: Content is protected !!