Sunt mama unui tânăr adult, specialist în dezvoltarea personală și ascensiunea spirituală, autor cărți, blogger, vlogger.

      În timpul liber prefer drumețiile și plimbările lungi pentru a mă conecta cu Mama Natură, iar mai nou, pictez.

      Am o diplomă în ingineria managerială și alta de masterat în drept public și instituții publice, insa am lucrat mai toată viața ca inspector resurse umane, asistent manager, recepționer, artist fotograf.

      Deloc întâmplător pentru că prin intermediul acestor roluri am fost împuternicită să acționez ca mediator între angajator și angajați, manager și client sau direct cu oamenii, familii și copilași.

      Astfel, pe parcursul anilor am învățat multe lecții prețioase, mi-am dezvoltat multiple abilitati și am început să detectez programele nocive după care cei mai mulți oameni trăiesc inconștient.

       La un moment dat am devenit fascinată de propriul meu proces, iar de aceea mi-am aprofundat autocunoasterea prin studiu, am participat la workshopuri, tabere, cursuri din acest domeniu atat de important. In ultimii ani am inceput sa lucrez practic in cadrul sesiunilor private cu clientii mei, iar prin toate aceastea la un loc, am devenit specialist în dezvoltarea personală și spirituală.

      Am fost dintotdeauna un observator al stărilor proprii interioare, cât și al relațiilor de familie uneori foarte dureroase, dar mai ales un fin detector al unor modele greșite transgeneraționale care se impuneau a fi urmate și cu care nu am rezonat vreodată.

      Însă, înainte de a ajunge la starea de grație și elevare a sufletului meu de astăzi, am fost nevoită să trec printr-un proces foarte anevoios și dureros, care a durat ani de zile. Din fericire, l-am depășit cu succes, iar astfel mi-am recăpătat pentru totdeauna libertatea de manifestare și exprimare autentică.

      Cu timpul am realizat că sunt o vindecătoare, practicantă a armoniei interioare și mai ales, că îi pot ajuta și pe alți oameni. De aceea am scris două cărți pe care le poți comanda aici.

Vindecarea feminității

Tu ești di(vină) – a doua parte

      În cărțile mele vorbesc dechis despre etapele deloc ușoare ale propriului meu proces de vindecare – trup, minte, suflet.

Aceste două cărți îți vor alina sufletul tău delicat de femeie trecută prin multe neplăceri ale vieții. Iar în același timp vei înțelege că și tu, draga mea, la fel ca mine, deși sensibilă înlăuntrul tău, conții și o mare puterea interioară, atuul tău cel mai de preț care te ajută să îți creezi o nouă realitate, frumoasă și ușoară.

      Aceasta este misiunea mea personală și totodată vocația mea, de a inspira și ghida cât mai multe femei să aleagă conștient transformarea interioară,  dezvoltarea personală și spirituală pentru a trai in Adevar, Claritate, Credinta, Libertate, Stabilitate, Creativitate și Receptivitate. 

Iar pentru că nimic nu este întâmplător, te felicit că ai urmat șoapta sufletului tău care te-a călăuzit tainic pe această pagină.

      Bine ai venit!

     Pentru tine, Femeie Minunata: 💝Puterea Secretă a Magiei Feminine – Nicoletanussthaler

Hits: 137

error: Content is protected !!