Lansare carte Tu ești di(vină) – 30 lingurițe de înțelepciune

Bine ai venit pe acest blog!
Iată că astăzi vin cu o mare noutate.

Pe 30 iunie 2022 am lansat cea de-a doua carte a mea, denumită Tu ești di(vină) – 30 lingurițe de înțelepciune.

Acest eveniment a avut loc in orasul meu natal, Constanța, la Galeria de Arta și a fost prezentat de Dorin Barbu, cel care a fost gazda noastră.

Am avut onoarea de a o avea ca invitat special pe cunoscuta scriitoare Mirela Oprea, cea care ne-a oferit pana in acest moment 7 carti de dragoste, superbe.

Aceasta a fost si tema intalnirii noastre, iubirea, iar discursurile noastre au fost pe aceeasi lungime de unda. Am vorbit amandoua despre iubire, iar astfel ne-am completat foarte armonios ideile pe care le-am prezentat cu căldură celor prezenti, preț de aproximativ o oră.

Evenimentul a fost unul interactiv, am răspuns la multe întrebări.

De ce scriem?
Scriem pentru a ne împărtăși emoțiile, stările, trăirile, experiențele, cunoașterea intuitivă, înțelepciunea acumulată.

Cine scrie?
Unii oameni scriu de cănd sunt mici, își manifestă foarte devreme vocația.

Alții, ca Mirela și ca mine au nevoie să treacă prin unele evenimente traumatizante, cum ar fi o boală fizică sau moartea cuiva drag pentru a-și găsi pronzimea sufletului și a o manifesta în mod artistic, creativ.
Eu le-am trăit pe toate acestea în anul 2015 atunci când am trecut prin stresul unei căsnicii toxice, am aflat ca aveam un stadiu incipient de cancer și, tot atunci, am pierdut un om drag. Am reușit însă să îmi depășesc durerea, suferința cu ajutorul scrisului – așa a luat naștere prima mea carte denumita Vindecarea Feminității – 5 îndemnuri spre împlinire. Această carte a fost un fel de terapie pentru mine, ulterior este terapie pentru cititori – cu toții suntem în această călătorie superbă și imprevizibilă, dar atât de prețioasă, viața.

În cadrul evenimentului am explicat de ce am ales acest titlu, atât de special, al carții.

Tu ești di(vină),  mai bine spus de vină, pentru cum arată viața ta.

Într-o zi mi-am dat seama că sunt de vină, că eu atrag problemele și neajunsurile, că sunt propriul meu dușman.

Cum facem asta? Avem așteptări nerealiste, cea mai mare fiind aceea de a fi permanent fericiți – uităm că suntem aici, în această viață ca să experimentăm cât mai multe, inclusiv tristețea și neplăcearea, care fac parte din existență. Ne concentrăm pe eșec, ne abandonăm în confort și uitâm că viața este despre ieșirea, măcar ocazională, din zona de confort, despre a învăța și a crește prin entuziasm și disconfort.

Ai uitat că Tu ești divin/ă, adică scânteie divină și că poți alege în orice moment să practici iubirea de sine, adică respectul, stima, aprecierea pentru propria ta fiinta – desigur, în mod egal și față de semenii tăi.

Eu am realizat într-o zi că, din propriul meu dușman, m-am transformat în cea mai bună prietenă a mea. Asta se întâmplă atunci când începi să stai de vorbă cu sufletul tău, să te înțelegi pe tine și pornirile tale fără să mai judeci, învinovățești și îți urmezi calea, vocația – menirea pe care ai venit să o împlinești în această viață.

Iată de ce este atât de important procesul de dezvoltare personală și ascensiune spirituală. Eu sunt aici pentru tine, ca să îți fiu alături pe calea ta către armonie și împlinire.

 

Hits: 50

Nu există comentarii

Postează un comentariu

error: Content is protected !!