Esti ”Oaia Neagra” in familia ta?

Bine ai venit pe acest blog!

Starea interioară de bine este darul cel mai de preț pe care ți-l oferi tu ție însați, cât și celor dragi, chiar vieții.

Te provoc sa devii prima femeie din istoria familiei tale care opereaza altfel in viata!
 
Ai observat ca uneori ai aceleasi reactii ca si mama ta in relatia cu partenerul? Sau ca unele situatii neplacute se repeta la nesfarsit pentru ca ceilalti iti apasa butoanele iar de fiecare data doare tare tare? Numai certuri, frictiuni si tensiuni amare?
 
Ei bine draga mea, acest tipar limitativ sau chiar distructiv vine dintr-un program mental pe care l-ai primit pe linie feminina transgenerational, de la mama ta. Mama de la bunica si tot asa.
Lucrurile care nu iti plac si dor nu se schimba de la sine!
 
Daca nu iti accesezi acum curajul ca sa inveti sa actionezi diferit decat a facut mama ta, tu vei da mai departe fiicei tale aceste programe ”virusate”.
Fiica ta va trai la fel ca tine si va avea /poate are deja parte de acelasi tipar relational disfunctional cu partenerul/altii.
Iar ea, fiica ta il va transmite mai departe la nepoata ta.
Sunt sigura ca nu iti doresti deloc sa se intample asa!
 
Aceasta este karma de familie.
 
Dar eu am vesti bune pentru tine, Lady!
Karma poate fi ‘topita’!
 
Asta face un vindecator, te ghideaza ferm pas cu pas, dar usor si placut prin intermediul cunoasterii si a intelegerilor sale profunde:
✅ Sa te conectezi autentic cu sufletul tau
 
✅ Sa iti intelegi emotiile si gandurile negative, reactiile
 
✅ Sa te intelegi mai intai pe tine ca fiinta intreaga, ca apoi sa-i poti intelege si pe altii
 
✅ Sa renunti la emotiile, gandurile, programele negative
 
✅ Sa integrezi obiceiuri noi sanatoase si sa-i inspiri si pe altii
 
Esti gata sa iti asumi rolul de ”oaie neagra” a familiei, adica sa devii prima femeie din istoria familiei tale care opereaza dupa un tipar sanatos si benefic atat pentru ea insasi, cat si pentru ceilalti oameni dragi?
 

La urma urmei, este datoria ta față de tine, față de copilul sau copiii tăi și față de toți ceilalti, față de viață. Acum știi toate aceste lucruri, ai informație nouă și nu mai ai scuze. Alege conștient să crești din toate puctele de vedere pentru  că viața ta este responsabilitatea, cât și creația ta.

Iată de ce, pentru a trăi starea interioară de bine, este necesar să intri conștient în procesul de dezvoltare personală și spirituală. Eu sunt aici pentru tine, ca să îți fiu alături pe calea ta către armonie și împlinire.

Te rog sa distribui si prietenelor tale, poti sa ajuti astfel pe altcineva.

💝Puterea Secretă a Magiei Feminine:
https://nicoletanussthaler.ro/puterea-secreta-a-magiei-feminine/

Hits: 31

Nu există comentarii

Postează un comentariu

error: Content is protected !!